TALANCE, het nieuwe HR servicepakket van IVOC

Een paar jaar geleden was inclusief ondernemen nog een abstracte bezigheid. Sindsdien openden steeds meer werkgevers nieuwe kanalen om talent aan te trekken. En vaak lukt dat, want talent is niet zo moeilijk te vinden en te houden, als het een kans krijgt. Bovendien zijn er tijdens de afgelopen jaren steeds meer hulpmiddelen en ondersteuning bijgekomen om alle categorieën van werkzoekenden mee aan boord te halen. De tijd van zoeken en uitproberen ligt vandaag achter ons.

Dit betekent niet dat alles vanzelf gaat. Het juiste advies en een efficiënte begeleiding, voor de praktische zaken en door één iemand die al uw vragen kan beantwoorden, kunnen het verschil maken. Precies dat bieden wij u aan in TALANCE, het nieuwe servicepakket van uw sectoraal opleidingscentrum. Ook voor uw onderneming is inclusief ondernemen, net zoals duurzaam ondernemen, de beste garantie om ook na Corona weer sterk te staan.

Het servicepakket TALANCE wordt u aangeboden vanuit een joint venture van sectoren en private HR-dienstverleners. Niks is gratis, maar in de periode 2021-2022 kunnen we beroep doen op Vlaamse en Europese financiële middelen om rekeningen te betalen en zo de laatste drempels weg te werken.

Wat zit er in het servicepakket?

  • U weet waar u voor staat, maar wij kijken eerst even naar het bredere plaatje en we geven u onze inzichten over inclusie in uw onderneming. Daarna schieten we in actie.
  • U heeft een vacature, samen met u stellen wij het profiel op punt, open voor iedereen die geschikt is voor de job
  • U stelt terecht eisen aan taal en communicatieve vaardigheden, wij zoeken de taalbarrières en als we kunnen, verlagen we die, simpel en duidelijk
  • U weet perfect welke werkpost moet worden ingenomen, wij kijken samen met u naar de volledige werkplaats en herleggen de puzzel
  • Elke nieuwkomer moet dringend aan de slag, maar moet dat meteen at full force? Wij stellen u formules voor die ook volgende week nog werken
  • Iedereen aan de slag, iedereen tevreden: bent u zeker? Herkent u tijdig de signalen?
  • U heeft er een neus voor en u ziet meteen dat iemand toch niet op de juiste plaats wil of kan blijven zitten. Handel dan niet te snel en geef ons de kans alle opties te bekijken. Voor de ene wat milder, voor de andere net wat uitdagender?
  • En heeft u al gedacht aan oplossingen in samenwerking met andere bedrijven?

Nog vragen ?  Tinne helpt u graag verder.