Kunstateliers Slabbinck, een familiebedrijf in Brugge is uitgegroeid tot de internationale referentie voor liturgische gewaden. De vierde generatie besliste later te diversifiëren in hoogwaardig huislinnen. Het vakmanschap, de Belgische productie, oog voor detail en de servicegerichte bedrijfscultuur zijn de belangrijkste troeven.
Op heden wordt de meest verfijnde collectie bed-, tafel- en badlinnen onder de merknaam MIRABEL SLABBINCK aangeboden en worden projecten op maat over de ganse wereld gerealiseerd. Onder de merknaam ATELIER SLABBINCK worden liturgische gewaden en andere kerkartikelen zoals wandtapijten, vaandels, etc. vervaardigd.

Ze willen het team versterken met een ateliercoördinator.

  • jij hebt alles onder controle en de touwtjes in handen
  • je staat je collega’s bij
  • jij volgt de bestellingen en deadlines op
  • de technische fiches en werkinstructiekaarten liggen in jouw handen
  • jij zorgt voor een optimalisatie van het productieproces, in overleg met je collega
  • jij zorgt ervoor dat al het materiaal voor handen is

Aha, dat lijkt wel iets voor jou! Neem contact op! info@mirabelslabbinck.be of 050 312 557.