Ken je die typische gordijnen in een theater? Of de stoffen die voor een unieke sfeer zorgen op het podium? Dat is exact wat ShowTex doet. Decoratie van evenementen, aankleding van beursstanden, spectaculaire onthullingsdoeken…? Jaja, ook daarvoor staan ze bekend.

Als één van de wereldleiders in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen, doen ze niets liever dan de meest creatieve uitdagingen aangaan in decor-, podium- en standontwerp. Je vindt onze kantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Azië en Australië, maar jouw werkplek en ons hoofdkantoor bevindt zich in Burcht, bij Antwerpen.

Ze willen hun team versterken met een technieker:

  • jij zorgt voor de montage en installatie van onderdelen.
  • je voert vooral atelierwerk uit, doet voorbereidend werk en installeert op locatie.
  • jij kent alles van veiligheid- en kwaliteitsprocedures.

De prettig, gestoorde collega’s verwelkomen je graag!

Wanneer spreek je met hen af? jobs@showtex.com