Het familiebedrijf Slabbinck Kunstateliers in Brugge is uitgegroeid tot de internationale referentie voor liturgische gewaden. De vierde generatie besliste later te diversifiëren in hoogwaardig huislinnen. Het vakmanschap, de Belgische productie, oog voor detail en de servicegerichte bedrijfscultuur zijn de belangrijkste troeven.
Op heden wordt de meest verfijnde collectie bed-, tafel- en badlinnen onder de merknaam MIRABEL SLABBINCK aangeboden en worden projecten op maat over de ganse wereld gerealiseerd. Onder de merknaam ATELIER SLABBINCK worden liturgische gewaden en andere kerkartikelen zoals wandtapijten, vaandels, etc. vervaardigd.

Ze willen het team versterken met een logistiek manager.

Alles in goede banen leiden, da’s iets voor jou?

Jouw activiteit achter de schermen:

  • controleren en inpakken van textielartikelen
  • verzendingslabel voorzien
  • transport organiseren en opvolgen
  • opstellen van facturen
  • klanten te woord staan over hun bestelling

Jij bent een pietje precies en steekt de handen graag uit de mouwen?

Neem je even contact op met Ellemieke? Ellemieke@slabbinck.be