Het familiebedrijf Slabbinck Kunstateliers in Brugge is uitgegroeid tot de internationale referentie voor liturgische gewaden. De vierde generatie besliste later te diversifiëren in hoogwaardig huislinnen. Het vakmanschap, de Belgische productie, oog voor detail en de servicegerichte bedrijfscultuur zijn de belangrijkste troeven.
Op heden wordt de meest verfijnde collectie bed-, tafel- en badlinnen onder de merknaam MIRABEL SLABBINCK aangeboden en worden projecten op maat over de ganse wereld gerealiseerd. Onder de merknaam ATELIER SLABBINCK worden liturgische gewaden en andere kerkartikelen zoals wandtapijten, vaandels, etc. vervaardigd.

Ze willen het team versterken met een strijk(st)er.

Kraaknet en kreukvrij, da’s helemaal jouw ding:

  • je kijkt het afgewerkte linnen na.
  • jij strijkt alle plooien glad.
  • jij zorgt voor de finishing touch.

Zie je deze job zitten? Laat het Ellemieke weten!