Karolien Verstraeten studeerde mode aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ze startte haar eigen label in 2009. Ze heeft een bruidskleding- en suitekledinglijn met atelier en winkel in Antwerpen en Leuven. Binnenkort opent ze een derde vestiging in Knokke, die meer gefocust zal zijn op suitekledij, waarvoor ze een jobstudent sales assistent zoekt.

Karolien biedt jou een goede begeleiding en geeft jou veel verantwoordelijkheid. Ze staat open voor nieuwe pistes en om eigen ideeën/projecten uit te voeren binnen het team.

  • Je helpt klanten bij het kiezen van suitekledij
  • Je speldt de outfits af voor retouches
  • Je bent flexibel en kan in het weekend en tijdens vakanties werken
  • Je hebt ervaring in verkoop
  • Je hebt een minimumleeftijd van 18 jaar

Karolien biedt jou een boeiende en gevarieerde studentenjob gedurende de zomermaanden en/of nadien tijdens de weekends doorheen het jaar. Je start op in juli. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Interesse? Stuur je cv en motivatie door naar leuven@karolienverstraeten.com.