CELESTA is een West-Vlaams familiebedrijf uit Wevelgem, opgericht in 1991 en all-round producent van kleding voor kinderen, dames en heren, lingerie en ondergoed en uniformen. Ook andere geconfectioneerd artikelen zoals pluchen knuffels, badlinnen, interieurdecoratie, etc. produceert Celesta met toewijding. Deze diversiteit is hun sterkste troef.

Het bedrijf draagt kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel en biedt de mogelijkheid om kleine series te produceren. Het beschikt over een eigen CAD-afdeling voor patronen, een atelier voor prototypes en maatwerk en werkt samen met buitenlandse ateliers in Tsjechië, Oekraïne, Portugal, Bulgarije en Polen. In het bedrijf in Wevelgem bevindt zich eveneens een coutureafdeling voor ontwerpers.

Om de kwaliteit en de flexibiliteit hoog te houden, willen ze het team versterken met een productievoorbereid(st)er.

Je bent vlot in het bedienen van de machines, want je staat in voor zowel de productie als de opvolging ervan. De kwaliteit van de producten wordt door jou sterk opgevolgd. De technische dossiers liggen in jouw handen, op die manier garandeer je de continuïteit van de productie en zorg je voor de nodige ondersteuning.

Je hebt het in de vingers, verantwoordelijkheidszin zit in jou en je hebt een passie voor mode? Top! Neem contact op met de heer Rony Vandermeersch, T 056 41 20 55.