Met meer dan 100 jaar ervaring creëert en produceert Van de Velde in Schellebelle de bekende premium lingeriemerken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda.

Wil je deel uitmaken van een zeer toegewijd en uiterst professioneel team, +1500 medewerkers wereldwijd? Van de Velde lingerie, reeds 25 jaar beursgenoteerd, blijft groeien en is op zoek naar een getalenteerde en enthousiaste Quality Coordinator Production met standplaats België.

Als Quality Coordinator Production ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen in het productieproces. Je bent een onmisbare schakel tussen de afdelingen design, supply chain (labo, aankoop, planning, productie, QC) en de productie-eenheden in het buitenland. Jouw expertise en coördinerende vaardigheden zorgen ervoor dat hun producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en de verwachtingen van hun klanten overtreffen.

Jouw job?

 • Je ontwikkelt een grondige kennis van hun interne procedures en richtlijnen, en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen mee hiervan op de hoogte zijn. Jij beslist uiteindelijk of een artikel voldoet aan hun kwaliteitseisen en klaar is voor levering aan de klant.
 • Tijdens het volledige ontwikkelingsproces, van verkoopstalen tot productie, zorg je voor nauwgezette opvolging en reis je indien nodig naar hun productie units.
 • Je bent het aanspreekpunt inzake kwaliteit voor onze buitenlandse productie-eenheden. Je vertaalt interne processen naar hun behoeften, biedt technische alternatieve oplossingen aan en geeft ter plaatse training.
 • Bij issues in de productie en de afdeling nazicht neem jij de lead en zorg je voor een correcte en efficiënte afhandeling. Je houdt hierbij rekening met planning, kosten en klantimpact, en organiseert indien nodig intern overleg.
 • Je bepaalt het type en de intensiteit van kwaliteitscontroles op afgewerkte artikelen bij aankomst in het magazijn in Wichelen. Je rapporteert de resultaten aan de productie en organiseert indien nodig retourzendingen.
 • Je analyseert grondig QC-rapporten en volgt KPI’s op om continu verbetering te realiseren en het aandeel “First Time Right” te verhogen. Je coördineert projecten ter verbetering en optimalisatie van de productieflows, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende interne afdelingen.
 • Je geeft advies bij klachten van klanten en beoordeelt of specifieke klachten terecht zijn vanwege productiefouten. In het geval van terechte fouten werk je samen met de productie om verbeteringen door te voeren.
 • Je houdt informatie up-to-date: handboek, werkbeschrijvingen, procedures.
 • Je staat in voor administratieve opvolging en goedkeuring van facturen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een technische richting, zoals textielingenieur, productontwikkeling, industriële wetenschappen en technologie, ingenieurswetenschappen materiaalkunde, chemie, …)
 • Idealiter min. 3 jaar relevante werkervaring in een technische functie
 • Kennis van kwaliteitssystemen en/of sterke affiniteit met textiel is een plus
 • Je neemt een trekkersrol op, je bent hands-on, werkt zelfstandig en neemt initiatief.
 • Je hebt snel doorzicht in processen, je streeft naar continu verbeteren, bent kritisch en werkt graag opbouwend. Ervaring met project management, lean methodieken en PDCA is een absolute plus.
 • Je onderhoudt relaties met producties op lange termijn en bent een brugfiguur tussen de verschillende interne afdelingen.
 • Grondige kennis van Engels en Frans is een must.
 • Je bent bereid om te reizen (ongeveer 10%).

Wat bieden ze jou?

 • Een contract van onbepaalde duur in een voltijdse tewerkstelling in een stabiel en internationaal beursgenoteerd modebedrijf.
 • Een competitief loon en extralegale voordelen in functie van de job.
 • 9 ADV-dagen bovenop het wettelijke verlof + aandacht voor work-life balance.
 • Je kan rekenen op een grondig opleidingstraject bij opstart, die een stevige basis legt voor optimale ontplooiingskansen achteraf.
 • Een uitdagende en autonome job in een stabiel, internationaal en beursgenoteerd modebedrijf met een aangename bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën.
 • Maandelijkse organiseren ze een VdV-café waar je jouw collega’s ook eens op een andere manier kan leren kennen.

Overtuigd? Solliciteer dan snel en draag hun Purpose ‘ignite the power in women’ mee uit, mail naar maxime.deforce@vandevelde.eu