Een taalcoach voor uw bedrijf

Heb je soms de indruk dat taal de dynamiek op de werkvloer beïnvloedt? Ondervind je dat collega’s elkaar onderling niet voldoende begrijpen of opdrachten niet helemaal onder de knie krijgen door het niet volledig beheersen van de Nederlandse taal?

Weet dan dat een taalcoach vaak voor oplossingen kan zorgen. Die coach gaat na een eerste analyse op de werkvloer aan de slag met een klein groepje van medewerkers of een bepaalde medewerker en staat hen bij in het verbeteren of verwerven van het Nederlands en geeft hen praktische tips die de communicatie kunnen verbeteren.

Taalcoaching is jouw bijdrage als HR-manager of bedrijfsleider om anderstaligen te ondersteunen, hen vlot te laten meedraaien op de werkvloer en te streven naar een dynamisch evenwicht in jouw team.

Interesse? Geef dan een seintje aan IVOC en krijg de eerste 6u coaching gratis.